Hitta hotell på Koh Samui

Jämför priser på hotell hos olika hotellbokningssidor

Hotell vid stränderna på Koh Samui

Topphotell på Koh Samui

Topphotell på Koh Samui för barnfamiljer

Boende på Koh Samui

Koh Samui är en av Thailands största öar så avstånden mellan stränderna är längre än på andra öar i landet. Därför bör man planera noga var på ön man vill bo. De två populäraste stränderna på ön är Chaweng Beach och Lamai Beach och det är också här majoriteten av öns butiker och restauranger ligger. Så är man ute efter sol och bad kombinerat med shopping och nattliv bör man bo här.

Samtidigt erbjuder stränderna på öns norra sida en lugnare atmosfär, här är det glesare mellan hotellen och det är inte lika mycket turister som vid de populäraste stränderna. Samtidigt kan man ta en taxi in till Chaweng för shopping och nattliv.

Vanliga frågor om hotell på Koh Samui

Vart är det bäst att bo på Koh Samui?
När är det bäst att boka hotell på Koh Samui?
Om man ska resa till Thailand under högsäsongen och vet vilket hotell man vill bo på så är det vanligtvis bäst att boka sitt hotell i god tid, gärna 4 – 12 månader innan resan. Det är sällan priserna sänks under högsäsongen, men det finns däremot en risk att hotellet man vill bo på blir fullbokat.
Vad kostar ett hotell på Koh Samui?
Priset för en natt på ett fyrstjärnigt hotell i Krabi kostar mellan 700 kronor till 2000 kronor per natt. Priset påverkas av en rad olika faktorer som bland annat resmål, som till exempel vilken tid på året man ska bo på hotellet och eventuella rabatterade priser från hotellet eller hotellbokningssidorna.
Vilka hotell på Koh Samui är bäst för barnfamiljer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!