Krabi

Resa till Krabi

Tack vare sitt fördelaktiga läge har Krabi blivit en populär utgångspunkt och port ut mot Thailands södra övärld. Staden har också ett stort utbud av trevliga restauranger och caféer, flera med mycket god mat till bra priser. I närheten av Krabi ligger också det kända templet Tiger Cave, där man kan se apor på nära håll och få en fantastisk utsikt över området.

Planera din resa till Krabi

Resmål i Krabi

Aktiviteter och utflykter i Krabi

Vanliga frågor om Krabi

Vad kan man göra i Krabi?
Två populära utflykter i Krabi är att besöka Phra Nang Beach vid Railay Beach eller att göra en dagsutflykt till Phi Phi Islands. För den som gillar en utmaning rekommenderar vi att besöka Tiger Cave Temple utanför Krabi Town med sin Buddhastaty högst upp på bergets topp.
Vilken strand är bäst i Krabi?
Krabi har några av Thailands vackraste stränder där både Phra Nang Beach och Maya Bay är populära turistattraktioner.

Vill man bo vid en paradisstrand i Krabiprovisen rekommenderar vi att boka ett boende på Koh Kradan eller Koh Mook.

Vart ska man bo i Krabi?
Ao Nang är det bästa alternativet om man vill ha ett brett utbud av restauranger, butiker och saker att göra på sin semester. För den som är ute efter en mysig strand med paradiskänsla rekommenderas stränderna på Koh Kradan och Koh Mook.
Hur tar man sig från Phuket till Krabi?
Det smidigaste sättet att ta sig mellan Phuket och Krabi är att ta en taxi. Resan tar normalt sett runt 3 timmar och 30 minuter.

Det går även att ta en båt mellan Rassada Pier på Phuket till Nopparat Thara Pier i Ao Nang, resan tar ca 2 timmar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!