Flyg till Thailand

Hitta flygbiljetter till Thailand

Planera flygresan till Thailand

Flygresan till Thailand är en stor del av thailandsresan. Därför kan det vara bra att läsa på lite och planera den för att få en så bra upplevelse som möjligt. Förutom att välja ett bra flygbolag för ökad komfort under resan, så rekommenderas det också att satsa på direktflyg till Thailand.

Flyg till Thailand från Sverige

Från 6195 SEK
Från 7497 SEK
Från 8429 SEK

Flygbiljetter till Thailand

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en flygbiljett till Thailand?
Priset på flygbiljetterna till Thailand varierar kraftigt beroende på flygbolag, antal stopp samt när på året man reser till Thailand. En flygbiljett i ekonomiklass till Bangkok kostar vanligtvis mellan 4900 kronor till 15 000 kronor enkel resa.
Hur lång tid tar det att flyga till Thailand?
Ett direktflyg mellan Stockholm och Bangkok tar ungefär 11 timmar. Det vanligaste alternativet är Thai Airways som flyger sträckan på 10 timmar och 45 minuter. Flyger man med Finnair via med stopp i Helsingfors tar flygresan runt 13 timmar och 30 minuter. Även SAS flyger mellan Stockholm och Bangkok med ett stopp i Köpenhamn. Den resan tar normalt sett runt 14 timmar.
Hur många flyger till Thailand?

Varje år flyger ca 300 000 svenskar till Thailand, där majoriteten av resenärerna flyger till Bangkok. Läs mer på vår sida där vi sammanställt antalet resenärer som reser till Thailand varje år.

Vilka flygbolag flyger direkt till Thailand?

Från Sverige är det endast Thai Airways som erbjuder direktflyg mellan Stockholm och Bangkok.

Annars finns det fler flygbolag som trafikerar sträckan som gör ett stopp, där SAS och Finnair är några av de populäraste flygbolagen.

Mer om Thailand