Hotell i Thailand

Sök och boka hotell till låga priser i Thailand

U

Sök efter hotell

Påbörja din sökning av hotell genom att fylla i sökboxen ovan. Du skickas sedan vidare till en sida med resultatet av din sökning där du kan filtrera det för att lättare hitta ett lämpligt hotell.
N

Hitta hotell

För att lättare hitta ett hotell har vi skapat olika filter på vänster sida av sökresultatet. Där kan du filtrera hotellen efter namn, pris, antal stjärnor, vilken boendetyp eller på recensioner.

Boka hotell

När du hittat ett lämpligt hotell väljer du en av hotellbokningssidorna och skickas vidare till den valda sidan för att slutföra bokningen.

Topphotell i Thailand

Topphotell i Thailand för barnfamiljer

Topp 5-stjärniga hotell i Thailand

Hitta hotell vid populära resmål i Thailand

Boende i Thailand

Thailand har ett stort utbud av hotell i olika prisklasser, allt från lyxiga hotellkomplex med privat strand till enklare bungalowers. Oavsett vad man är ute efter så finns något för alla. Hotellen i Thailand håller generellt en god standard till lägre priser och här kan man bo på fyrstjärniga hotell med bekvämligheter som restauranger, pooler och gym betydligt billigare än svenska hotell.

För att hitta riktigt bra priser på hotell i Thailand bör man vara ute i god tid och boka sitt boende i förväg, alternativt vänta till precis innan man ska åka för att hoppas på sista minuten-priser.

Vanliga frågor om hotell i Thailand

Är det billigt att bo på hotell i Thailand?
Generellt sett är hotellen i Thailand billigare än hotell av liknande standard i Sverige, framför allt om man undviker de mest turistiga platserna i Thailand som till exempel Phuket. Men den största skillnaden är att det finns ett större utbud av billiga hotell i Thailand med priser runt 150 – 300 kronor per natt, något som är svårt att hitta i Sverige eller andra länder i Europa.
När är det bäst att boka hotell i Thailand?
Om man ska resa till Thailand under högsäsongen och vet vilket hotell man vill bo på så är det vanligtvis bäst att boka sitt hotell i god tid, gärna 4 – 12 månader innan resan. Det är sällan priserna sänks under högsäsongen, men det finns däremot en risk att hotellet man vill bo på blir fullbokat.
Vad kostar det att bo på ett fyrstjärnigt hotell i Thailand?
Att bo på ett fyrstjärnigt hotell i Thailand kostar normalt sett mellan 700 kronor till 2000 kronor per natt. Priset påverkas av en rad olika faktorer som bland annat resmål, vilken tid på året man ska bo på hotellet, samt eventuella rabatterade priser från hotellet eller hotellbokningssidorna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!