Hotell på Phuket

Sök och boka hotell till låga priser på Phuket

U

Sök efter hotell

Påbörja din sökning av hotell genom att fylla i sökboxen ovan. Du skickas sedan vidare till en sida med resultatet av din sökning där du kan filtrera det för att lättare hitta ett lämpligt hotell.
N

Hitta hotell

För att lättare hitta ett hotell har vi skapat olika filter på vänster sida av sökresultatet. Där kan du filtrera hotellen efter namn, pris, antal stjärnor, vilken boendetyp eller på recensioner.

Boka hotell

När du hittat ett lämpligt hotell väljer du en av hotellbokningssidorna och skickas vidare till den valda sidan för att slutföra bokningen.

Topphotell på Phuket

Topphotell på Phuket för barnfamiljer

Topphotell i Patong

Topphotell i Karon

Boende på Phuket

Phuket är ett av Thailand populäraste resmål och har också ett av landets största utbud av hotell. För att göra det lite lättare att hitta ett hotell rekommenderas det att först välja ut en passande strand och sedan söka efter hotell.

Phukets stränder har alla sin charm där Kamala Beach och Bangtao Beach lugna atmosfär är populära bland barnfamiljer medan Patong Beach erbjuder nattliv och shopping. Vill man ha en mix av båda två finns Karon Beach och Kata Beach.

Vanliga frågor om hotell på Phuket

Är det billigt att bo på hotell på Phuket?
Phuket är ett av de dyrare resmålen i Thailand att besöka, men om man jämför med vad det kostar att bo på hotell i Sverige ligger Phuket generellt sett lägre i pris. Letar man efter ett billigt boende på Phuket kan det vara värt att hyra en lägenhet under sin vistelse.
När är det bäst att boka hotell på Phuket?
Vanligvis är det bäst att boka sitt boende mellan 6 till 12 månader innan avresa. I vissa fall kan boendet bli billigare precis innan avresan, men det kan också bli fullbokat. Om man är flexibel med sitt boende kan det vara värt att vänta på eventuell prissänkningar precis innan avresan.
Vad kostar det att bo på ett femstjärnigt hotell på Phuket?
Att bo på ett femstjärnigt hotell på Phuket kan kosta allt från 1000 kronor per natt upp till 14 000 kronor per natt. Kostnaden för hotellet beror på mer än antalet stjärnor, som bland annat bekvämligheter, standarder på boendet och servicen från hotellets personal.

Mer om hotell på Phuket